Γάλεμπ Ντιουάνι

Αγαπητοί επισκέπτες, ονομάζομαι Γάλεμπ Ντιουάνι, είμαι 53 ετών και γεννήθηκα και έζησα μέχρι τα 18 μου έτη στην Συρία. Κατόπιν σπούδασα με υποτροφία στο πανεπιστήμιο Ιατρικής του Βελιγραδίου και συνέχισα την εκπαίδευσή μου στην Ελλάδα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στο Γενικό Κρατικό στη Νίκαια. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά. Στο Ληξούρι εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας γενικός ιατρός εδώ και 25 χρόνια. Ασχολούμαι ενεργά στα κοινά του τόπου εδώ και πολλά χρόνια και ιδιαίτερα προσφέροντας τις υπηρεσίες μου στα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία του τόπου. 

Το 2019 έθεσα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Ληξουρίου με τον συνδυασμό “Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου” και τώρα κατέχω στο δημοτικό συμβούλιο τη θέση του αντιδημάρχου Κοινωνικής πολιτικής – Προνοίας – Υγείας και αθλητισμού.

Δημήτρης Μαρκέτος

Γεννήθηκα 23/12/1968 στο Ληξούρι.
Μόλις τελείωσα το σχολείο εργάστηκα σαν ναυτικός μέχρι την ηλικία των 30 ετών. Από το 2000 είμαι ιδιοκτήτης ΤΑΞΙ και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένος με την Φωτεινή Λυκούδη και έχουμε δύο κόρες.

Στις εκλογές του 2010 εκλέχτηκα σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου με τον συνδυασμό “Ισχυρή Κεφαλονιά” και στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκα Πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Ληξουρίου με την ίδια παράταξη. Το 2019 έθεσα υποψηφιότητα με το συνδυασμό “Δύναμη Αξιοπιστίας και Προόδου” με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Κατσιβέλη και εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος.
Από το Σεπτέμβριο του 2019 κατέχω τη θέση του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ληξουρίου.
 
Στόχος μου είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία του Δήμου μας για την αντιμετώπιση κάθε πιθανού κινδύνου που έχει σχέση με τον τομέα ευθύνης μου.

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο